Let op: Tweakers stopt per 2023 met Tweakblogs. In dit artikel leggen we uit waarom we hiervoor hebben gekozen.

Uitschakelen Caps Lock (en Insert)

Door Wiethoofd op woensdag 2 september 2009 12:00 - Reacties (19)
Categorie: Tweaks, Views: 17.135

Iedereen heeft er wel eens last van, een per ongeluk ingedrukte Caps Lock-toets waar je halverwege je zin pas achterkomt. Een van de reacties op deze fout kan zijn dat je het venster afsluit en je toetsenbord richting de muur smijt, of zelfs het afsluiten van het venster achterwege laat. Niet getreurd, er is een oplossing, en nog een hele simpele ook.

Lees verder »

YouTube tips en trucs (Part II of II)

Door Wiethoofd op maandag 11 mei 2009 08:30 - Reacties (9)
Categorie: Tweaks, Views: 12.989

YouTube, een leuk medium voor de gemiddelde muziekclip en filmtrailer. Natuurlijk altijd leuk om de clip waar je het nummer niet van kunt vinden of juist goede herinneringen aan hebt op te kunnen slaan. In navolging van deel I moet dit natuurlijk in de hoogst mogelijke kwaliteit gebeuren.

Lees verder »

YouTube tips en trucs (Part I of II)

Door Wiethoofd op zondag 10 mei 2009 08:30 - Reacties (7)
Categorie: Tweaks, Views: 9.088

In navolging van de blogpost over Tweaks en Add-ons voor Firefox nu wederom een blogpost die wat meer OS onafhankelijk(er) is.

Iedereen die een beetje online actief is heeft van het fenomeen YouTube gehoord. Lang niet iedereen haalt het onderste uit de kan met een beetje simpel rondklikken en filmpjes kijken, er is namelijk veel meer mogelijk met YouTube en haar filmpjes.

Lees verder »

Firefox tweaks & add-ons

Door Wiethoofd op woensdag 4 maart 2009 23:30 - Reacties (20)
Categorie: Tweaks, Views: 14.388

Omdat niet iedereen even blij was met m'n vorige blogposts nu een die wat platform onafhankelijker is.

Een echte tweaker gebruikt natuurlijk Firefox (of Chrome of Safari of Opera) maar aangezien Firefox op dit moment populairder, meer gebruikt en zwaar customizable is en niet te vergeten op Windows, *nix en Mac OS X draait, is deze browser het onderwerp van deze blogpost.

Lees verder »