Let op: Tweakers stopt per 2023 met Tweakblogs. In dit artikel leggen we uit waarom we hiervoor hebben gekozen.

Qliner Hotkeys (x64 fix)

Door Wiethoofd op dinsdag 18 september 2012 15:00 - Reacties (2)
Categorie: Programma's, Views: 8.020

Jaren geleden via de PCM of ComputerIdee ooit eens in aanraking gekomen met het programma Qliner Hotkeys, een tooltje om programma's onder een toetsencombinatie met de Windows-toets te zetten. Naast de standaard in Windows geprogrammeerde Start+D en Start+R voor respectievelijk Bureaublad en Uitvoeren zijn met Hotkeys vrijwel alle toetsen op je toetsenbord een programma, tool of actie toe te wijzen; handig voor als je veel met sneltoetsen werkt.


Lees verder »

Eindelijk geüpdatet..

Door Wiethoofd op zondag 21 februari 2010 12:00 - Reacties (5)
Categorie: Programma's, Views: 5.117

Het was weer eens tijd, tijd voor de reboot van de (ruime) week. Na alles eerst opgeslagen, afgesloten, weggegooid en opgeschoond te hebben ging de muis dan daadwerkelijk naar het 'opnieuw opstarten' knopje. Een kleine minuut later had ik weer m'n bureaublad in het zicht.

Lees verder »

GOM Player

Door Wiethoofd op zaterdag 25 juli 2009 14:00 - Reacties (12)
Categorie: Programma's, Views: 6.599

Een gemiddelde computergebruiker is tevreden met de standaard Media Player die in Windows zit. Iemand die meer films en series kijkt zal al snel overstappen naar een alternatief.

Lees verder »

XP en Robocopy

Door Wiethoofd op woensdag 17 juni 2009 21:30 - Reacties (9)
Categorie: Programma's, Views: 7.763

Ondanks het feit dat Windows XP al langere tijd gebruikt wordt, en ook nog wel een paar jaar zal blijven, betekent het niet dat je niet kunt genieten van sommige features uit Windows Vista. Een van deze features die wel in Vista zit, maar in XP ontbreekt, is Robocopy.

Lees verder »