Let op: Tweakers stopt per 2023 met Tweakblogs. In dit artikel leggen we uit waarom we hiervoor hebben gekozen.

Must-have forum Custom CSS tweaks (non-layout related)

Door Wiethoofd op zaterdag 20 oktober 2012 20:30 - Reacties (2)
Categorie: Custom stylesheet, Views: 21.331

Ik kan net als iedere blogger die me deze afgelopen dagen voorging complete lappen CSS dumpen om het forum/frontpage de stylefouten en layoutflaws van de designer(s) te fixen, maar ik mag voor Tweakers hopen dat ze zichzelf genoeg respecteren en komende week met een grote update uitkomen.

Tot die tijd zijn er een aantal dingetjes die voor een semi-actief forumgebruiker eigenlijk onmisbaar zijn en naar mijn mening zelf standaard in de Tweakers.net stylesheets mogen zonder dat er met de layout gekloot wordt.


Lees verder »

Qliner Hotkeys (x64 fix)

Door Wiethoofd op dinsdag 18 september 2012 15:00 - Reacties (2)
Categorie: Programma's, Views: 8.020

Jaren geleden via de PCM of ComputerIdee ooit eens in aanraking gekomen met het programma Qliner Hotkeys, een tooltje om programma's onder een toetsencombinatie met de Windows-toets te zetten. Naast de standaard in Windows geprogrammeerde Start+D en Start+R voor respectievelijk Bureaublad en Uitvoeren zijn met Hotkeys vrijwel alle toetsen op je toetsenbord een programma, tool of actie toe te wijzen; handig voor als je veel met sneltoetsen werkt.


Lees verder »

Gul wanneer het me uitkomt

Door Wiethoofd op donderdag 5 april 2012 15:30 - Reacties (4)
Categorie: Ook leuk, Views: 8.039

Goede doelen, wie kent ze niet, altijd 'bedelend' voor (meer) geld om iets 'goeds' te kunnen doen voor iemand anders. Het enige wat jij als donateur er mee 'verdient' is minder geld in je portemonnee/rekening al dan niet gepaard met een 'warm and tingly feeling of joy' omdat je iemand anders belangeloos hebt geholpen.


Lees verder »

Bizardere clip

Door Wiethoofd op donderdag 15 maart 2012 18:30 - Reacties (26)
Categorie: Ook leuk, Views: 9.051

Een anderhalf jaar geleden had ik een blogpost met soortgelijke titel, maar dan een stapje minder erg. In die anderhalf jaar heeft Khameleon808, de maker van de inspiratie van eerdergenoemde, een nieuwe video gemaakt.


Lees verder »

De wereld wordt steeds dommer

Door Wiethoofd op woensdag 1 februari 2012 13:37 - Reacties (52)
Categorie: Overig, Views: 15.397

Ik ben tot de conclusie gekomen dat de wereld steeds dommer wordt, of tenminste gaat worden. There, I said it... now let me explain.

Lees verder »